Succes împreună!

Deveniți partener AMY Deluxe România

Acum puteți deține propriul magazin de narghilea AMY Shop

Dacă te vezi ca o persoană ambițioasă, care iubește domeniul și are determinare, perseverență și voință, iar zona ta are un număr adecvat de consumatori de narghilea, noi ca AMY Deluxe România, vă putem oferi experiența noastră îndelungată în acest domeniu, numele și marca noastră, precum și produsele noastre la prețuri preferențiale față de restul, totul în cadrul programului de franciza după ce ne-am convenit asupra unor puncte de bază.

Așteptări minime de la dvs.:

  • Capacitatea de a asigura spațiu comercial (închiriere sau proprietate), stradal într-un loc vital, cu o vetrina de cel puțin 5 metri în lățime și o suprafață totală de nu mai puțin de 50 de metri pătrați.
  • Angajamentul de a respecta valoarea mărcii și a produselor sale, precum și de a o promova și de a crește vânzările în zona desemnată.
  • Angajamentul de a oferi produselor pe toate opțiunile lor în cadrul magazinului și a zonei desemnate și de a nu folosi magazinul sub numele AMY Deluxe pentru a vinde alte produse de diferite mărci.
  • Angajamentul de a dota magazinul în ceea ce privește designul, decorațiunile și echipamentele, în conformitate cu imaginea și valoarea mărcii.

Vă rugăm să completaţi formularul de parteneriat. Vom lua imediat legătura cu tine!